Laatste updeet: 27-10-2002

Poster treffen 2002

9e POLDERTREFFEN
(20 JULI 2002)

Op 20 juli 2002 hield Harley Davidson Club Almkerk voor de 9e keer zijn Poldertreffen.
Met zo'n 350 Harley's en 500 bikers alweer groter en drukker dan vorige jaren maar niettemin weer oergezellig. Nadat er 's middags al behoorlijk wat motors op het terrein waren aangekomen, brak er een onweersbui los die waarschijnlijk een hoop mensen heeft tegengehouden. Er kwamen er nog wel binnen die al vóór de bui waren vertrokken maar later in de middag en vroeg in de avond kwamen de meesten toch maar per, al dan niet Amerikaanse, automobiel. Nou ja, moet kunnen, de meesten van ons waren tenslotte ook met de auto en de parkeerplaats kon het (nóg) hebben.

Present Danger We hadden dit jaar vier goede bands, 's middags de vette blues en rock van Pace Grace en Trouble no More, terwijl Present Danger de boel mocht afsluiten met hun harde rock en heavy metal. Een jonge en enthousiaste band die speelden dat de stukken eraf vlogen, ze hielden de stemming er dan ook goed in tot in de late uurtjes.

Pluis en de StruikroversToch is het dit jaar niet echt moeilijk om te zeggen waar de publieksprijs naar toe gaat: Pluis en de Struikrovers, die dik twee uur aan één stuk - "we doen niet aan pauze" - in een moordend tempo het publiek bestookten met snoeiharde muziek waar prima op viel te feesten.
De tent ging compleet uit zijn dak en bestookten elkaar en de band met hooi waardoor we regelmatig op het podium een hooiberg af moesten breken waar dan een drummer onder uitkwam die zat te spelen alsof hij nooit anders deed.
We hebben Marily bijna niet gemist, alhoewel ;-)
(Overigens kun je in het gastenboek op de site van Pluis lezen hoe de band het optreden heeft ervaren)
Drummende hooiberg

striptease Ook de rest van het treffen was dik in orde, een blonde juffrouw die een showtje gaf waarbij voor sommigen het enige probleem was dat het bij een vierkant podium moelijk is om te bepalen waar je moet gaan staan om vooraan te staan, en het bier was zoals altijd écht koud. Er zijn dan ook zo'n 60 vaten opgegaan, alhoewel we daar zelf op vrijdag al aan waren begonnen - we moeten tenslotte testen of die taps het doen en dan moet zo'n vat natuurlijk leeg vóór het bederft en dan hebben we ook nog een vatje of zo meegesleept naar ons clubhuis en daar - op jullie gezondheid - genuttigd.

Het is bijna onmogelijk om iedereen te bedanken die, op wat voor manier dan ook, heeft geholpen dat het dus ook dit jaar weer een "geslaagd feestje" was. Zonder de mensen en bedrijven die ons voor weinig of niks materiaal, ruimte, en/of medewerking geven, zouden we nooit een treffen van dit kaliber kunnen geven omdat het gewoon te duur zou worden. Oók de omgeving stelt zich soepel op en klaagt niet gauw over overlast die ze ongetwijfeld zullen hebben.
Maar wij wilden toch in ieder geval jullie, de Harley rijders bedanken omdat jullie nog steeds weten hoe je moet feesten zonder je op te laten naaien door die ene lastige zatlap die er rondliep.
Probeer jezelf én je brommer heel te houden en tot volgend jaar op ons tiende Poldertreffen!


Onze technische crew
© 2001-2020 Was getekend
Op- of aanmerkingen? Suggesties? Ligt er iets zwaar op je lever, of moet je gewoon je ei kwijt?
Meel dan onze Webmeneer
Start: www.hdca.nl

(C)

privacy