Laatste updeet: 19-7-2005

11e POLDERTREFFEN (Zaterdag 16 JULI 2005)

Poster treffen 2005

18-7-2005: Yo, ik ben helemaal kapot maar ik denk dat ik het na nog een paar nachten slaap wel zal overleven ... ook met de rest van de club gaat het, de omstandigheden in aanmerking genomen, prima en ook hun zullen van de week wel lekker slapen.
Enniewee, IEDEREEN - op één na - hardstikke bedankt omdat jullie zijn wie je bent ... een stel feestbeesten.
Soes heeft al foto's op haar site gekwakt en er staan ook foto's op www.shovelhead.nl (klik op photo album) en op www.plofplof.nl
Ik heb er een stel via e-mail gekregen en van bovenstaande sites "geleend" waarvan er hieronder een paar staan.
Mocht er iemand goeie foto's (vooral van de bands) hebben dan zou ik die graag hebben: webmeneer apestaartje HDCA punt NL.
Ik kan ze misschien niet allemaal op de site zetten maar verschillende bands vragen ook om foto's en die bands hebben weer sites en ... (kleur de plaatjes en maak het verhaaltje zelf af :)


Dit jaar was het elfde HDCA Poldertreffen, hoewel het volgens sommigen al de twaalfde was.
Naja, wat maakt het ook uit.

Jullie

De Bands

In ieder geval pakken we dit jaar groot uit v.w.b. de muziek! Er dreigt zelfs ruzie te ontstaan omdat we het maar niet eens kunnen worden welke band de hoofdact is.
Het lijstje hieronder moet je daarom maar in willekeurige volgorde lezen. ;-)

DUST in a PINT site

Spelen muziek van: Anouk - Deep Purple - Rainbow - Offspring, maar ook eigen nummers.

En hoé! Twee jaar geleden de ster 's-avonds op onze Streetparty 2003 en, ondanks de hitte, ook op het Poldertreffen 2005 een optreden waar de vonken afsloegen.
Het openen van een treffen is altijd een ondankbare taak, als het slecht weer is dan is er meestal nog geen hond en als de zon schijnt zit iedereen buiten te kleppen.

THIRD HALF site

Een hardgrungerock'nrollpopcoverband met een breed repertoire die een mix spelen van rock'n rollsongs, moderne rockcovers, en rockklassiekers onder het mom van "als het maar ballen heeft".
Dat van die kettinzaag moeten we volgende keer toch even aan Skip doorgeven. Hij had haast die lumberjacker omgehakt. ;-)

Omdat het mooi weer was en dus warm in de tent, ging de zanger even buiten kijken.

Ziggy SMACK site

Plegers van Professioneel Plagiaat
Hoewel deze band bij wijze van spreke vlak bij ons om de hoek woont en onze Wim nog met de zanger op school heeft gezeten, hadden ook wij er nog nooit van gehoord ... tót ze een zeer overtuigend optreden wegzetten op de Blues & Motordag in Geertruidenberg.
Blijkbaar hadden ze ons ook gezien want de volgende dag kregen we e-mail van King Ziggy met het voorstel ook bij ons het podium eens onveilig te maken, dus dat was rap geregeld.
Ze waren er klaar vur ... in het volgende mailtje stond dat er niks boven een hoop decibellen tussen wat balen stro gaat en hoewel er dit jaar geen strobalen waren, hebben wij er in ieder geval niks van gemerkt dat ze hierover zo teleurgesteld waren dat het met die decibellen niet meer wou lukken ...
Er staan ook nog foto's van dit optreden op hun site ... klik (links) op foto's.

PAT SAVAGE site

Onvervalste Amerikaanse Biker Rock
De Canadees Pat Savage is volgens zijn vader achterop een Panhead uit 1956 verwekt.
Daarom is het misschien niet vreemd dat hij weet welke muziek bikers weten te waarderen. Hij heeft, nadat zijn CD "Hog Wild" uitkwam, op ongeveer elk Amerikaans Bikersfeest, waaronder Daytona en Sturgis, gespeeld.
Nadat hij eerst Amerika had platgespeeld, vondt hij dat Europa er ook maar aan moest geloven. Dat dit aardig lukt blijkt uit het lijstje met optredens op grote treffens waar hij de laatste twee jaar als hoofdact stond.
Dat Pat, ondanks die grote acts, geen popster-neigingen vertoont blijkt misschien uit het feit dat hij al twee keer bij ons in de kroeg heeft gespeeld waarbij hij er vol tegenaan ging en echt niet op een uurtje meer of minder lette.
"Hey man, there's still people around ... let's Play!"

Oók op het Poldertreffen 2005 was hij bijna niet te stoppen.
Hij voelde perfect aan wat het publiek wilde horen en als het aan hem had gelegen, had hij er waarschijnlijk nog een uur aan vastgeknoopt.


De Juffrouw

Het koste wat moeite want dat vrouwke moest helemaal uit Hongarije komen ...
Gelukkig kwam ze nog op tijd, maar toen hadden we het podium weer vergeten. 'Tisookaltijdwat ;)


De Crew


"Boedatje" Tommy


Wilfried en Roestige Gerrit


"Rambo" Johan


Leny "Kraai" en onze "Truus" Mandy


Henk


John "Purk"


Corné "d'n Kust" (achter de bal) en Erwin


Rody

Shovel


Het Bivak

© 2001-2020 Was getekend
Op- of aanmerkingen? Suggesties? Ligt er iets zwaar op je lever, of moet je gewoon je ei kwijt?
Meel dan onze Webmeneer
Start: www.hdca.nl

(C)

privacy