Laatste updeet: 29-7-2007

route

POLDERTREFFEN (Zaterdag 21 JULI 2007)

24-7-2007: Kolere, wat kunnen jullie er een baggerzooi van maken ;-)
Twee varkens hebben het leven gelaten ...
in de Biesbos zit bijna geen paling meer ...
vier bunder aardappelen is tot friet verwerkt ...
om al dat vet weg te spoelen was zo'n drie kuub bier nodig en om dat te tappen hadden we dit jaar zelfs een vergunning ... ;-)

Enniewee, ik heb zo links en rechts al wat foto's opgeduikeld maar hoewel het al dinsdagmiddag is, heb ik nog steeds last van het maandagochtendgevoel dus geef ik eerst even de links door:
Er staat al een verhaal met foto's op de site van Soes (nog gefeliciteerd met je verjaardag).
We hebben ook het Brabants Dagblad gehaald, dit keer zelfs een keer zonder gelul over "Stoere Mannen op Ruige Motors" enzo.

25-7-2007: Voor jullie begint het Poldertreffen op zaterdag ...
de rit ernaartoe, tentje opbouwen, feesten, slapen en op zondag is het weer voorbij.
Voor ons is het 'iets' meer werk ...

 
 
Bekijk de rest van de foto's


 

De Muziek

Johnny & the Gangsters of Love

Als eerste band lieten ze even op zich wachten maar dat had zo z'n reden:
ze moesten eerst de politie van zich afschudden ...
Plotseling kwam er een afgetrapte Pontiac Bonneville uit 1967 het terrein op scheuren en waren ze daar. En omdat ze dus wat vertraging hadden opgelopen, waren de meesten van jullie er ook en kwam het toch nog goed uit ;-)

De band is drie man sterk maar omdat Johnnie een scherp oog heeft voor de in het publiek aanwezige talenten, konden ze waar nodig hulp inroepen om de diverse hits op te leuken met professionele achtergrond koortjes en stond er op een gegeven moment zes man/vrouw op die bak te swingen.

Indigo

Elk voordeel hep ze nadeel volgens een groot dammer ...
En omdat het eindelijk een keer mooi weer was stond Indigo in een vrijwel lege tent de achtergrondmuziek te verzorgen voor de mensen buiten. Ze hebben het ons vergeven en willen het gerust nog een keer overdoen volgens Lieke in ons gastenboek. Mocht je het optreden van dit jaar nog eens op je gemak willen bekijken, dan moet je op www.youtube.com zijn.

Catch Up

Het Belgische coversucces Catch-up! Heeft de nodige muzikale bagage en de open minded instelling die een echte coverband nodig heeft.
Van Michael Jackson tot Blink182 en van Lee Towers tot AC/DC.

Melodramatic

Op hun eigen site staat:

Een 'coverbandje' dat door zijn jarenlange ervaring is uitgegroeid tot een heuse Rock 'n' Ska Engine die in een moordend tempo de ene na de andere hit het publiek inslingerd

En dat maakten ze waar ook!
Hoewel ik zelf op ons eigen treffen nooit erg veel meekrijg van de bands, geloof ik dat Melodramatic de publieksprijs deelt met Jonny's Pontiac Bonneville!
Of ze het zelf ook naar hun zin hadden? Lees het stukje op hun site:

Live-report, Almkerk 21-7-2007
Tjonge wat was het weer rock & roll! Echt die motortreffens zijn slecht voor je gezondheid. Na 2 leuke opwarmers en 1 ophetertje konden wij aan de slag. De drank en de drank en de drank had al rijkelijk gevloeid en bleef maar doorvloeien met de nodige complicaties van dien (hehe). Het weer was top en het eten ongezond en de motoren waren goed aan het ronken (of waren dat de mannen die al ongewild in slaap waren gevallen), iedergeval ronkte de gitaren en de rest van de band net zo hard mee en dat was te merken aan de headbangende, moshende mannen en paaldansende vrouwen. Ook leuk om te zien dat ouwe bekenden (Hoeksewaard in da house) erg blij waren dat wij er waren en hopen ons voortaan op elk motortreffen tegen te komen en wat ons betreft is dat een goeie deal.

Naja, we hebben ook nog een kroeg en Hoeksewaard is sowieso altijd welkom, dus wie weet ...

 

© 2001-2020 Was getekend
Op- of aanmerkingen? Suggesties? Ligt er iets zwaar op je lever, of moet je gewoon je ei kwijt?
Meel dan onze Webmeneer
Start: www.hdca.nl

(C)

privacy