BBQ rit 12 mei 2007

Dat wij niet de enige zijn die van een stukkie rijden met een feestje na houden, blijkt uit de opkomst op zaterdag 12 mei 2007.
Ondanks de voorspelde regen waren er iets van 33 brommers op komen dagen om vanuit de Mop, ons clubhuis, via de nodige omwegen naar het clubhuis van HDC Booz'em te rijden.

Omdat de meeste mensen eerst uit Etten, Raamsdonksveer, Dongen, Leur, Breda, Almkerk, en of omstreken moesten komen hadden we bijna allemaal al een nat pak voordat de rit begon ...
Nouja, hadden we dat in ieder geval weer gehad want de rest van de dag bleef het droog.

Na de nodige sloten koffie gingen we op pad.
Over snelwegen, door dorpen, rond rotondes, langs Bredasche randwegen ... zelfs het nodige geslinger via touristische routes door bosch en hei kon ons niet afschrikken.

 
 

Jammer van dat ene slippertje ... maar op een paar krassen en een gebroken pedaal na, liep het allemaal nog goed af en nadat de hulptroepen de boel hadden afgevoerd gingen we weer verder.

Na een pitsstop bij café d'n Bels kwamen we via nog al meer touristische trekpleisters bij het clubhuis van Booz'em waar een stel bikkers die helemaal niet hadden meegereden wel alvast waren begonnen met feesten ...
Nou maakt ons dat verder geen ruk uit - hoe meer zielen, hoe meer vreugd tenslotte - maar we hebben ze natuurlijk wel onze speklappen laten bakken. Verschil moet er zijn tenslotte.

Booz'em had ook nog voor een band gezorgd. Nou was dat ook niet volgens afspraak, maar ons zul je daar verder niet over horen klagen want tenslotte moet je als bikker om leren gaan met de verrassingen die je nu eenmaal in dit leven krijgt. Daar komt nog bij dat die gasten nog prima konden spelen ook, dus het was een stuk beter uit te houden als bijvoorbeeld bridgen met je schoonmoeder of een avondje Songfestival.

Ook kwam er steeds meer volk die hun brommer niet aan de gang hadden gekregen, maar toch het feest niet wilden missen of misschien gewoon van feesten houden zonder eerst een stuk te hebben gereden. Daardoor werd het niet alleen nog drukker, maar ook nog gezelligerder met volop sterke verhalen over vroegâh en nog sterkere verhalen over ritten die nog moeten komen.

Wij hebben hebben begrepen dat het feest tot in de vroege uurtjes is doorgegaan, maar om een uur of één hebben wij met een stel onze brommers aangeslingerd om richting Polder te gaan, gelukkig had de Bitch er meer zin in als die ochtend ... het staat altijd zo lullig als je haar onder het oog van de Goegemeente een kwartier staat "op te winden". ;-)
D'r zat zelf nog genoeg benzine in om thuis te komen.

Iedereen die aan deze dag heeft meegeorganiseerd, vooral de mannen en vrouwen van Booz'em, plus uiteraard iedereen die heeft meegedaan, bedankt voor een geslaagd feessie.

Meer foto's op de site van Booz'em.

© 2001-2024 Was getekend
Op- of aanmerkingen? Suggesties? Ligt er iets zwaar op je lever, of moet je gewoon je ei kwijt?
Meel dan onze Webmeneer
Start: www.hdca.nl

(C)

privacy