Trouwfeest Tommy en Natas 18 juli 2008

Op 18 juli 2008 trouwden Natas en Tommy in het witte kerkske in Traaie en uiteraard waren wij erbij om met eigen ogen te zien of ze het echt zouden doen ...
Na 's ochtend nog wat laatste touwtjes te hebben vastgeknoopt aan de feesttent, kwamen we rond een uur of drie in Terheijden aan. We waren niet de eersten en na ons kwamen er ook nog een heel stel zodat er, toen we om kwart voor vier vertrokken, ruim honderd motors waren om de witte Buick Centurion Convertible te begeleiden waarin Tommy zijn Natas naar de maan vloog. Dat was maar een klein stukje, ik denk dat de laatste nog moest vertrekken toen die bak al lang en breed geparkeerd stond. Ondertussen was ook de plaatselijke bevolking uitgelopen zodat het op het pleintje al snel een redelijke chaos werd waar geen auto meer door kon.

Uiteraard was het zaaltje veel te klein om iedereen binnen te laten maar ja, de motors moesten ook in de gaten worden gehouden. ;-)
Na een korte ambtelijke toespraak en het omkopen van de getuigen was het dan zover: Natas en Tommy werden geringd en we konden vertrekken om in Almkerk een feestje te bouwen.


 
 
 


Via de Maasroute en de A27 reden we zo rap we konden naar het terrein van het Poldertreffen waarbij we "hier en daar" een kruispuntje afzetten om de boel wat vlotter te laten doorstromen.
Bij de feesttent aangekomen konden we gelijk beginnen; Skinny was al aan het palingroken, Gerritje was bezig met shoarma, en Wilfried had het frietkot al opgestookt.


Meer feesten en partijen in 2008
© 2001-2024 Was getekend
Op- of aanmerkingen? Suggesties? Ligt er iets zwaar op je lever, of moet je gewoon je ei kwijt?
Meel dan onze Webmeneer
Start: www.hdca.nl

(C)

privacy