Gerrit's doopsel

Eigenlijk zouden we een weekend naar FreezeLand gaan maar vanwege de sneeuwstorm en weeralarm (weer alarm?) besloten we op vrijdag om daar maar vanaf te zien. Waardoor we dus ineens een weekend over hadden ...
omdat we ook nog een Reetenjongh moesten dopen werd er dus een reserveplan gemaakt.

Gerrit die ook zou meegaan naar Friesland, werd door Johan, Fij, Huib en Piet opgebeld en overgehaald om toch maar te gaan; "we zijn tenslotte toch geen watjes", dus met zijn vijven vertrokken ze rond een uur of zes met de auto richting het Hoge Noorden.


 
 
 


Al redelijk rap werd er besloten dat er eerst gegeten moest worden, er werd dus een restaurant opgezocht waar uitgebreid werd besteld, behalve door Gerrit want die al had gegeten.
Tja, een reis bereid je voor nietwaar?

Tegen de tijd dat er bijna niet meer viel te rekken zonder op te vallen, kwam er een toevallig telefoontje van 'iemand die al in Friesland was' met de boodschap dat hij er 8 uur over had gedaan en dat er daar meer dan een halve meter sneeuw lag. Hierop brak er een fikse discussie uit of er nou wel of niet moest worden doorgereden. De watjes vlogen door de lucht, maar toen er na een tijdje dan toch een beslissing moest worden geforceerd waren er drie man voor om terug te gaan en democratisch als we zijn werd er omgedraaid.

Dat het in de Mop wat drukker was als normaal werd toegeschreven aan het niet doorgaan van de rit naar PB, dus pas tegen de tijd dat hij in z'n kerstkostuum werd gehesen, kreeg Gerrit in de gaten dat er iets voor hem op stapel stond.

Meer feesten en partijen in 2010
© 2001-2024 Was getekend
Op- of aanmerkingen? Suggesties? Ligt er iets zwaar op je lever, of moet je gewoon je ei kwijt?
Meel dan onze Webmeneer
Start: www.hdca.nl

(C)

privacy